بر روی ریتم مورد نظر کلیک کنید
The normal electrocardiogram.
Acute inferior myocardial infarction
Acute anterior myocardial infarction
Acute posterior myocardial infarction
Old inferior myocardial infarction
Acute myocardial infarction in the presence of LBBB
Left ventricular and left atrial hypertrophy - aortic stenosis
Mitral Stenosis
Right atrial hypertrophy
Left ventricular hypertrophy in the presence of left anterior hemiblock
First degree AV block
2 to 1 Atrioventricular block
Complete Heart Block
Complete heart block and atrial fibrillation
Right Bundle Branch Block
Left anterior hemiblock
Left bundle branch block
'Trifascicular' block
Sinus bradycardia
Sinus tachycardia
Atrial Bigeminy
Atrial Premature Beat
Atrial fibrillation with rapid ventricular response
Atrial fibrillation with pre-existing LBBB
Atrial Flutter
Atrial flutter with 2:1 AV conduction
Wolff-Parkinson-White syndrome with atrial fibrillation (20k)
Ventricular premature beats
Ventricular bigeminy
Idioventricular escape rhythm in Complete Heart Block
Ventricular tachycardia with clear AV dissociation
Ventricular tachycardia with subtle AV dissociation (20k)
Torsade de pointes ventricular tachycardia
Polymorphic Ventricular Tachycardia with an ICD
Ventricular Fibrillation
Ventricular pacemaker
Dual Chamber Pacemaker with an ICD
WPW syndrome - left lateral pathway
WPW syndrome - anteroseptal pathway
Wolff-Parkinson-White syndrome with atrial fibrillation (20k)
Wolff-Parkinson-White syndrome with atrial fibrillation (another example)
Implantable Cardioverter Defibrillator
Electrical Alternans - pericardial effusion
Long QT interval Romano-Ward Syndrome
Lown-Ganong-Levine Syndrome
Acute pulmonary embolus
Hyperkalaemia
Hypokalaemia
Piggy-back heart transplant
Digitalis effect
ischaemic heart disease
hypertrophy patterns
atrioventricular (AV) block
bundle branch block
supraventricular rhythms
ventricular rhythms
pacemakers
Wolff Parkinson White syndrome
miscellaneous
other
The electrical axis at a glance.
A brief history of electrocardiography
A page of comments and corrections for our book 'ECGs by Example'.
مدیر انجمن پرفیوژنیست های ایران گفت: آزمون علمی پرفیوژنیست های کشور روز جمعه 9 دی 90 در بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار می شود.
حمید شفیعی اظهار کرد: هم اکنون 250 پرفیوژنیست در کشور فعالیت می کنند که تخمین زده می شود 150 نفر در این آزمون شرکت کنند.
وی ادامه داد: در مرحله نخست پرفیوژنیست های با بیش از 7 سال سابقه فعالیت می توانند در این آزمون شرکت کنند و در صورت کسب حد نصاب نمره گواهی مهمور به مهر انجمن جراحان و پرفیوژنیست های ایران را دریافت می کنند.
مدیر انجمن پرفیوژنیست های ایران افزود: دومین آزمون در بهار 91 برای پرفیوژنیست هایی با کمتر از 7 سال سابقه خدمت یا کسانی که در آزمون پیشین حد نصاب نمره را کسب نکرده اند برگزار می شود.
شفیعی گفت: کتاب اصول پرفیوژن تالیف حمید شفیعی و کتاب مروری بر اصول پرفیوژن تالیف دکتر محمدعلی یوسف نیا، رئیس انجمن علمی جراحان قلب ایران منابع این آزمون هستند.
وی ادامه داد: تاکنون پرفیوژنیست های ایران نظیر سایر کشورهای دنیا فاقد مدرکی مبنی بر تایید صلاحیت علمی بودند که با برگزاری این آزمون گواهینامه ای دریافت می کنند البته تلاش هایی برای آکادمیک شدن این رشته انجام شده و مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته آن به نام "رشته تکنولوژی گردش خون" به تصویب وزارت بهداشت رسید و دانشگاههای علوم پزشکی شیراز، تبریز، مشهد و تهران به دنبال راه اندازی این رشته هستند.
مدیر انجمن پرفیوژنیست های ایران یادآور شد: به جز ایالات متحده آمریکا، انگلیس و شهر برلین در سایر کشورها رشته پرفیوژن جنبه آکادمیک و دانشگاهی ندارد.
کارشناسی ارشد رشته فوریتهای پزشکی
ريیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشكي همدان از راه اندازي رشته فوریتهای پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته برای نخستین بار در دانشکده پرستاری و مامایی خبر داد. دکتر "پریسا پارسا" اظهار كرد: این اقدام در بالا بردن سطح علمی دانشجویان و افزایش سطح مرکز فوریتهای پزشکی استان موثر است.
ایشان با بیان اینکه دانشکده پرستاری و مامایی در سال 65 به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: این دانشکده هم اکنون در سه رشته دانشجو دارد و در مقطع کارشناسی ارشد نيز دانشجو مي پذيريم.
دكتر پارسا با اشاره به لزوم راه اندازی مقطع كارشناسي ارشد رشته مامایی، عنوان كرد: با توجه به وجود مرکز بهداشت مادر و کودک در دانشکده پرستاری و مامایی طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته برای بالا بردن سطح سلامت مادر و نوزاد تلاش می شود.
رييس دانشكده پرستاري و مامايي دانشگاه علوم پزشكي همدان بر لزوم وجود نیروی کمکی در NICU نوزادان در همدان و ایجاد مرکز ناباروری تاکید کرد. وي با بیان اینکه در مقطع PHD پرستاری یک دوره فارغ التحصیل پرستاری داشتیم، افزود: این تعداد معادل هشت درصد کل دانشجویان را تشكيل مي دهد. دكتر پارسا اضافه کرد: هم اکنون افزون بر 600 دانشجو در دانشکده پرستاری و مامایی مشغول به تحصیل هستند و در چهار رشته نيز نوگشایی داشتیم.
وي توسعه تحصیلات تکمیلی را امري ضروری دانست و گفت: لازم است برنامهریزیها به گونهای باشد که افراد بتوانند در سطح بالاتری مشغول به تحصیل شوند و از کاهش انگیزه افراد جلوگیری شود. دكتر پارسا بيان کرد: بايد طراحی چارت سازمانی و جذب نیروی انسانی متخصص به گونهای باشد که افراد متخصص و خوبی تربیت شوند.
ایشان با اشاره به مشکل کمبود فضای فیزیکی، تصریح کرد: تعداد 21 دوره آموزشی در دانشکده پرستاری و مامایی و تعداد هشت کلاس درس در این دانشکده وجود دارد. دكتر پارسا افزود: از دیگر اقدامات انجام شده انتشار مجله علمی دانشکده پرستاری و مامایی و مقالات همکاران نقش ارزشمندی در بالا بردن سطح تحصیلات تکمیلی همکاران داشته است.
ريیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشكي همدان خاطرنشان کرد: تعداد 600 دانشجو، 29 عضو هیات علمی، شش استادیار در دانشکده پرستاری و مامایی فعالیت میکنند، همچنین 9 نفر دانشجوی PHD در دانشکده پرستاری و مامایی هستند که باید از این افراد در سطح مناسبی استفاده شود.
معاون اجرايي سازمان سجش اعلام كرد: از امسال به بعد آزمون ورودي رشته هاي علوم پزشكي(دانشگاه تربيت مدرس) در قالب آزمون ارشد سراسري وزارت علوم برگزار نخواهد شد و پذيرش رشته هاي گروه پزشكي دانشگاه تربيت مدرس از طريق آزمون كارشناسي ارشد وزارت بهداشت سالهاي بعد خواهد بود. لذا در دفترچه راهنماي آزمون ارشد وزارت بهداشت امسال(سال 92-91 ) علاوه بر دانشگاهها و مراكز وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، نام دانشگاه تربيت مدرس تهران نيز به چشم خواهد خورد.
پيش از اين زمزمه هايي مبني بر ادغام آزمون ارشد رشته هاي گروه پزشكي وزارت علوم با آزمون وزارت بهداشت بود كه تا امسال عملي نشده بود.
تنها ايراد موجود اين خواهد بود كه در سالهاي قبل، داوطلبان يك رشته مي توانستند با دو بار شركت در آزمونهاي ارشد وزارت علوم و وزارت بهداشت شانس خود را براي قبولي افزايش دهند ولي اكنون همه چيز به يكبار شركت در آزمون ارشد وزارت بهداشت بستگي خواهد داشت. از سوي ديگر، كساني كه اضطراب كمبود زمان براي آزمون تربيت مدرس بهمن ماه امسال را داشتند از اين بابت آسوده خاطر شدند زيرا از امروز تا آزمون ارشد وزارت بهداشت سال بعد(92-91) فرصت زيادي خواهند داشت. لذا توصیه می کنیم از امروز و بدون هیچ نا امیدی و با تهیه منابع مفید و معتبر، مطالعه خود را برای این آزمون آغاز نمایید.
زمان ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت: اسفند ماه امسال
زمان برگزاری آزمون ارشد وزارت بهداشت: اواخر خرداد سال بعد