وسایل انفوزیون وریدی هوشمند
امروزه بیشتر بیماران بستری شده در بیمارستان داروها را به صورت وریدی دریافت می کنند که به نوبه خود میتواند پیامدهای دارویی مضر به دنبال داشته باشد. طبق مطالعات انجام شده استفاده از وسایل انفوزیون وریدی هوشمند باعث کاهش هزینه ها و ایمنی بیماران می شود.
(Heart & Lung 2011)
Combat Ready Clamp
بروز خونریزی های شدید به خصوص در آسیب های شدید که بیشتر در مناطق رزم ایجاد می شود یک نگرانی بزرگ است. وسیله فوق در جهت کنترل خونریزی در ناحیه فمور و لگن در زمانی که حیات مصدوم به خاطر خونریزی زیاد در خطر است استفاده می شود و در خونریزی های سایر مناطق نیز مفید می باشد.
(MSG Montgomery 2011)
آگاهی پرستاران بخش های ویژه درباره مراقبت از بیماران بزرگسال فوت شده در بخش های ویژه
این مطالعه با هدف بررسی آگاهی پرستاران درباره بیماران فوت شده در میان پرستاران بخش های ویژه انجام شد.
بر اساس نتایج آن، اگرچه پرستاران عملکردهای بالینی مناسبی بعد از مرگ بیماران دارند اما از طرف آنها رفتارهای حمایتی مناسبی در قبال خانواده و نزدیکان بیماران فوتشده انجام نمیشود و فراهم کردن یک پروتکل مراقبتی مناسب برای پرستاران به خصوص در ICU به منظور بهبود کیفیت مراقبت از بیماران فوت شده ضروری به نظر میرسد.(AJAN2011)
CPR-PAD
در سالهای اخیر یکی از وسایلی که در جهت کمک به بهبود روند احیاء قلبی و ریوی ساخته شده تحت عنوان CPR-PAD نام دارد. استفاده از این وسیله بسیار آسان بوده و حتی افراد مبتدی در احیای قلبی و ریوی نیز میتوانند از آن استفاده کنند. این وسیله در ناحیه مربوط به ماساژ قلبی قرارگرفته و با مارکری که بر روی آن به صورت چراغ چشمکزن تعبیه شده ماساژهای انجام شده از در طرف فرد ماساژ دهنده را کنترل میکند و در صورت صحیح بودن ماساژ از نظر تعداد و عمق، چراغ مربوطه سبز و در غیر اینصورت قرمز میشود.
منبع: نشریه پویش - فصلنامه ی کمیته تحقیفات دانشکده پرستاری بقیه الله
انتشار از وب تخصصی مراقبت های ویژه www.criticalcare.loxblog.com
منتظر مطالب علمی شما هستیم s.saba3737@yahoo.com
نظرات شما عزیزان: